Giriş Kayıt
Kate Erickson

Kate Erickson


Senarist

Kate Erickson, senarist.

The Passage (2019), Copper (2012), (2015) Mr. Robot (2015), (2015) Fear the Walking Dead (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Senarist 7.6 5,930
2015 Dram Senarist
Çeşitli
7.0 97,937
2015 Suç Senarist 8.6 272,797
2012 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.5 9,801
2011 Dram Çeşitli 7.8 5,286
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,056) American Gods (2,029) The Flash (1,679) Arrow (1,671) The Blacklist (1,526) The Passage (1,407) Vikings (1,314) Supernatural (916) Love, Death & Robots (914) The Big Bang Theory (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019