Giriş Kayıt
Nadine Lustre

Nadine Lustre


Oyuncu

Nadine Lustre, oyuncu.

Diary ng panget (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.2 298
2016 Dram Oyuncu 5.6 158
2015 Aksiyon Oyuncu 5.1 231
2015 Dram Oyuncu 4.5 23
2014 Komedi Oyuncu 6.2 428
2013 Dram Oyuncu 6.3 36
2013 Aksiyon Oyuncu 5.2 8
2011 Komedi Oyuncu 6.0 61
2010 Komedi Oyuncu 5.0 108
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 22
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,440) This Is Us (2,435) The Flash (2,352) Star Trek: Discovery (2,226) Vikings (1,411) Gotham (1,108) The Blacklist (1,001) American Gods (979) The OA (940) Arrow (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019