Giriş Kayıt
Mish Boyko

Mish Boyko


Oyuncu

Mish Boyko, oyuncu.

(2014) Dracula: Başlangıç (2014), (2013) Queen (2013), (2016) Anthropoid (2016), (2016) Risen (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

2.0 (1 Oy)
  • Currently 40/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sadakat Yolunda
2017 Biyografi Oyuncu 7.1 18,060
2016 Biyografi Oyuncu 7.2 36,697
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 21,938
2015 Dram Oyuncu 7.4 16,726
2015 Dram Oyuncu    
2015 Kısa Metraj Oyuncu    

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 161,770
2013 Dram Oyuncu 7.9 6,037
2013 Macera Oyuncu 8.2 53,769
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,250
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019