Giriş Kayıt
Mish Boyko

Mish Boyko


Oyuncu

Mish Boyko, oyuncu.

(2014) Dracula: Başlangıç (2014), (2013) Queen (2013), (2016) Anthropoid (2016), (2016) Risen (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

2.0 (1 Oy)
  • Currently 40/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sadakat Yolunda
2017 Biyografi Oyuncu 7.1 17,479
2016 Biyografi Oyuncu 7.2 35,938
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 21,710
2015 Dram Oyuncu 7.4 16,064
2015 Dram Oyuncu    
2015 Kısa Metraj Oyuncu    

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 160,616
2013 Dram Oyuncu 7.9 5,884
2013 Macera Oyuncu 8.3 52,970
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,065
Dizi Altyazıları
Origin (3,401) Narcos: Mexico (2,774) The Big Bang Theory (2,003) Titans (1,961) Supernatural (1,808) Doctor Who (1,562) The Last Ship (1,301) Outlander (1,221) The Last Kingdom (1,180) The Flash (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018