Giriş Kayıt
Alessio De Nicola

Alessio De Nicola (36)


Yönetmen Asistanı, Set Dekoratörü, Editör

Alessio De Nicola, 17 Nisan 1982 Ortona, Abruzzo, İtalya doğumlu yönetmen asistanı, set dekoratörü, editör.

Un Pezzo alla Volta (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Nisan 1982
Doğum Yeri: Ortona, Abruzzo, İtalya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 31 Korku Çeşitli 3.4 286
2012 30 Komedi Çeşitli 4.4 279
2012 30 Fantastik Yönetmen Asistanı
Editör
3.6 312
2010 28 Korku Set Dekoratörü 4.7 332
2010 28 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.7 1,669
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019