Giriş Kayıt
Bineyam Girma

Bineyam Girma


Oyuncu

Bineyam Girma, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.7 166

Anne!
2017 Dram Oyuncu 6.6 148,760

Geliş
2016 Dram Oyuncu 7.9 497,122
2016 Komedi Oyuncu 5.6 19,777
2015 Gerilim Oyuncu 6.2 1,169

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Oyuncu 6.9 206,706
Dizi Altyazıları
True Detective (5,143) Shameless (3,927) Vikings (2,334) Inside No. 9 (1,873) The Flash (1,786) Counterpart (1,577) Project Blue Book (1,543) Arrow (1,249) The Blacklist (1,248) Star Trek: Discovery (1,114)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019