Giriş Kayıt
Alice Millar

Alice Millar


Kameraman, Editör, Senarist, Yönetmen

Alice Millar, kameraman, editör, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2015 Komedi Kameraman 6.1 36
2014 Kısa Metraj Kameraman    
2013 Gizem Kameraman 2.5 942
2012 Kısa Metraj Editör
Senarist
Yönetmen
   
2011 Dram Editorial Department 5.9 916
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019