Giriş Kayıt
James Cullen Bressack

James Cullen Bressack (30)


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

James Cullen Bressack, 29 Şubat 1992 Los Angeles, California, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu, senarist.

The Final Wish (2018), Alone (2020), The Call (2020), Hickok (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Şubat 1992
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Jimmy Bressack
Burcu: Balık
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Yapımcı    
2022 30 Aksiyon Yapımcı    
2022 30 Korku Yapımcı 6.7 16
2022 30 Aksiyon Yapımcı    
2022 30 Gerilim Yönetmen
Oyuncu
4.9 103
2022 30 Korku Senarist
Yapımcı
   
2021 29 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
3.4 4,027
2021 29 Gerilim Yapımcı 3.4 22
2021 29 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
3.7 88
2021 29 Korku Yapımcı
Oyuncu
5.1 111
2021 29 Aksiyon Yapımcı 3.9 73
2020 28 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
6.4 2,467
2020 28 Korku Yapımcı 4.2 3,515
2020 28 Animasyon Oyuncu 6.4 5
2019 27 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
2.7 12
2019 27 Korku Yapımcı
Oyuncu
1.9 1,751
2019 27 Western Yapımcı 5.6 7
2019 27 Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
3.4 251
2018 26 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen Asistanı
Sesler
2.7 252
2018 26 Komedi Oyuncu 7.8 66
2018 26 Yapımcı 4.2 8,029
2018 26 Yönetmen
Senarist
2.9 217
2018 26 Senarist
Yapımcı
3.6 166
2017 25 Belgesel Oyuncu 4.8 143

İrtifa
2017 25 Aksiyon Yapımcı 3.9 3,893
2017 25 Korku 4.3 1,767
2017 25 Korku Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.6 2,694
2017 25 Komedi Senarist
Yapımcı
5.0 127
2017 25 Korku Senarist
Yapımcı
4.5 1,059
2017 25 Aksiyon Çeşitli 3.9 6,323
2017 Aksiyon Çeşitli 3.5 4,716
2017 25 Western Yapımcı 4.7 3,025
2017 25 Gerilim Oyuncu
3.0 222
2017 25 Animasyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
3.4 562
2017 25 Komedi Yapımcı 5.6 66
2017 25 Korku 3.3 194
2017 25 Suç Yapımcı 4.4 1,628
2016 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
4.3 241
2016 24 Aile Yapımcı 4.2 139
2016 24 Korku Oyuncu 3.7 82
2016 24 Korku 4.3 295
2016 24 Korku Yapımcı
Oyuncu
Senarist
2.6 405
2016 24 Korku Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.0 1,036
2016 24 Fantastik 4.3 3,594
2016 24 Korku Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
3.0 115
2015 23 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
1.9 172
2015 23 Korku 3.4 72
2014 22 Komedi Senarist
Yapımcı
4.8 229
2014 22 Korku 4.1 724
2014 22 Komedi Yapımcı
Görsel Efekt
Editorial Department
3.6 119
2014 22 Korku Oyuncu
Yönetmen
3.7 1,834
2014 22 Aksiyon 3.5 720
2014 22 Korku Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.6 2,491
2013 21 Korku Yapımcı 1.8 225
2013 21 Komedi Editorial Department
Yapımcı
Oyuncu
Çeşitli
3.3 117
2013 21 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
Editör
Görsel Efekt
Senarist
Yönetmen
0
Çeşitli
4.7 1,087
2013 21 Dram 2.0 52
2013 21 Komedi Çeşitli
Editör
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.2 764
2013 21 Korku 4.2 811
2013 21 Korku Oyuncu
Senarist
Yönetmen
3.3 2,320
2012 20 Dram 3.8 491
2012 20 Suç 4.2 839
2012 20 Komedi 4.3 499
2012 20 Komedi Özel Efekt
Oyuncu
Yapımcı
Senarist
Editorial Department
Çeşitli
4.4 609
2012 20 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Editorial Department
Çeşitli
2.9 144
2012 20 Korku 4.7 59
2011 19 Gerilim Yapımcı 5.9 68
2011 19 Suç 6.6 5,371
2011 19 Kısa Metraj Görsel Efekt
Sesler
Makyaj
Editör
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.8 48
2011 19 Korku 5.4 44
2009 17 Komedi 5.9 100
2008 16 Komedi 2.8 282
2006 14 Komedi Yapımcı 2.4 156
2006 14 Komedi 4.5 546
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022