Giriş Kayıt
Garrett Crosby

Garrett Crosby


Müzisyen, Müzisyen

Garrett Crosby, müzisyen, müzisyen.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Müzik 5.8 22
2016 Spor Müzik
Müzik
   
2016 Komedi Müzik 5.6 40
2016 Komedi Müzik 7.1 25
2015 Dram Müzik 7.8 917
2015 Komedi Müzik 6.0 23
2014 Komedi Müzik 6.0 68
2014 Gerilim Müzik 7.2 126
2014 Komedi Müzik    
2014 Korku Müzik 7.0 316
2014 Komedi Müzik 6.3 65
2013 Komedi Müzik 6.7 199
2013 Aksiyon Müzik 6.9 371

Kanlı Defter
2012 Aksiyon Müzik 6.4 688
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019