Giriş Kayıt
Burçin Abdullah

Burçin Abdullah (31)


Oyuncu

Burçin Abdullah, 22 Temmuz 1987 Bursa, Türkiye doğumlu oyuncu.

Kötü Yol (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1987
Doğum Yeri: Bursa, Türkiye
Burcu: Yengeç
6.7 (6 Oy)
  • Currently 133.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 30 Dram Oyuncu    
2016 29 Komedi Oyuncu 1.6 742
2016 29 Tarihi Oyuncu 7.3 270
2015 28 Dram Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 16,866
2014 27 Dram Oyuncu 4.6 134
2013 26 Dram Oyuncu 6.9 2,480
2013 Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu 2.9 20
1999 12 Dram Oyuncu 4.8 26
1998 Dram Oyuncu 6.4 55
Dizi Altyazıları
Vikings (6,753) Supernatural (2,036) Titans (1,706) Outlander (1,477) The Big Bang Theory (1,313) Friends (1,002) The Flash (931) La Casa de Papel (849) Arrow (823) Black Mirror (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018