Giriş Kayıt
Rakesh Shah

Rakesh Shah


Casting, Oyuncu, Sanat Bölümü

Rakesh Shah, casting, oyuncu, sanat bölümü.

Banjo (2016), Revenge of the Green Dragons (2014), (2014) Non-Stop (2014), (2015) Stajyer (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapım Yöneticisi
Casting
Taşıma Bölümü
6.1 175
2016 Aksiyon Casting 5.1 889
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.3 79
2016 Dram Sanat Bölümü 7.4 1,627

Stajyer
2015 Komedi Casting 7.1 186,557
2015 Komedi Çeşitli 6.1 422
2015 Komedi Casting 5.6 5,941

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Oyuncu 7.7 504,413
2014 Aksiyon Casting 5.3 3,383

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 190,128
2014 Aksiyon Oyuncu
Casting
7.0 230,583

Aşk Bilmecesi
2013 Komedi Casting 7.0 12,097
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019