Giriş Kayıt
Rakesh Shah

Rakesh Shah


Casting, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Rakesh Shah, casting, oyuncu, yapım yöneticisi.

Banjo (2016), Revenge of the Green Dragons (2014), (2014) Non-Stop (2014), (2015) Stajyer (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapım Yöneticisi
Casting
Taşıma Bölümü
6.1 165
2016 Aksiyon Casting 5.0 874
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.3 77
2016 Dram Sanat Bölümü 7.4 1,606

Stajyer
2015 Komedi Casting 7.1 182,891
2015 Komedi Çeşitli 6.0 409
2015 Komedi Casting 5.6 5,757

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Oyuncu 7.7 494,168
2014 Aksiyon Casting 5.3 3,340

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 188,683
2014 Aksiyon Oyuncu
Casting
7.0 227,797

Aşk Bilmecesi
2013 Komedi Casting 7.0 11,889
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,652) Supernatural (4,488) The Big Bang Theory (3,182) The Flash (2,545) Better Call Saul (1,864) A Discovery of Witches (1,816) Shameless (1,653) Titans (1,600) La Casa de Papel (1,115) Manifest (1,094)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018