Giriş Kayıt
Rakesh Shah

Rakesh Shah


Casting, Oyuncu, Sanat Bölümü

Rakesh Shah, casting, oyuncu, sanat bölümü.

Banjo (2016), Revenge of the Green Dragons (2014), (2014) Non-Stop (2014), (2015) Stajyer (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapım Yöneticisi
Casting
Taşıma Bölümü
6.5 113
2016 Aksiyon Casting 5.1 674
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.4 49
2016 Dram Sanat Bölümü 8.2 55

Stajyer
2015 Komedi Casting 7.1 180,663
2015 Komedi Çeşitli 6.2 256
2015 Komedi Casting 5.6 5,643

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Oyuncu 7.7 488,293
2014 Aksiyon Casting 5.3 3,288

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 187,576
2014 Aksiyon Oyuncu
Casting
7.0 225,924

Aşk Bilmecesi
2013 Komedi Casting 7.0 10,210
Dizi Altyazıları
The 100 (2,691) Castle Rock (2,181) La casa de papel (1,790) Vikings (961) The Sinner (946) Better Call Saul (882) Westworld (818) Friends (791) Black Mirror (762) Supernatural (718)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018