Giriş Kayıt
Praatiek Dodeja

Praatiek Dodeja


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Editör

Praatiek Dodeja, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 2,136
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 10,353
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 3,074
2013 Dram Editorial Department 5.8 716

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Çeşitli 8.4 1,335,237
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018