Giriş Kayıt
Josh Hackney

Josh Hackney


Kameraman

Josh Hackney, kameraman.

The Playboy Club (2011), Wisdom of the Crowd (2017), Me Him Her (2015), Legion (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 6.4 149,205
2017 Dram Kameraman 8.1 16,879

İlle De Sen
2017 Gerilim Kameraman 4.7 9,678

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kameraman 7.7 491,070
2017 Dram Kameraman 5.3 73,376
2017 Aksiyon Kameraman 8.3 73,218
2017 Aksiyon Kameraman 7.3 11,091
2017 Suç Kameraman 6.5 2,810

Alçak Arabalar
2016 Dram Kameraman 5.7 1,971

Şeytanın Oğlu
2016 Korku Kameraman 5.3 10,269

Doktor Strange
2016 Aksiyon Kameraman 7.5 521,243
2016 Komedi Kameraman 5.6 20,237
2016 Aksiyon Kameraman 7.6 26,664
2016 Aksiyon Kameraman 7.7 1,778
2016 Dram Kameraman 8.2 25,423

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Kameraman 6.0 536,684

Orman Çocuğu
2016 Macera Kameraman 7.4 242,082
2016 Aksiyon Kameraman 7.4 25,270
2016 Komedi Kameraman    

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Kameraman 6.3 37,730
2015 Aksiyon Kameraman 6.4 97,787

Lanet 2
2015 Korku Kameraman 5.3 42,272

Tatil Zamanı
2015 Macera Kameraman 6.1 88,131

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Kameraman 6.3 167,070
2015 Komedi Kameraman 5.4 1,364
2015 Suç Kameraman 7.1 10,041
2015 Komedi Kameraman 7.1 622
2015 Suç Kameraman 7.4 7,678
2014 Komedi Kameraman 8.1 21,058
2014 Biyografi Kameraman 6.8 30,522
2014 Dram Kameraman 6.4 5,583
2014 Dram Kameraman 8.4 9,212

Mr. Banks
2013 Biyografi Kameraman 7.5 141,394
2013 Komedi Kameraman 7.5 10,801
2013 Gerilim Kameraman 5.4 3,475
2013 Aksiyon Kameraman 7.5 184,543
2013 Suç Kameraman 7.6 16,896

Çelik Adam
2013 Aksiyon Kameraman 7.1 650,236
2013 Komedi Kameraman 6.3 4,522
2013 Komedi Kameraman 5.5 600
2013 Macera Kameraman 6.6 4,770

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Kameraman 6.3 192,451
2013 Dram Kameraman 7.1 12,069

Ailem İçin
2012 Dram Kameraman 5.7 6,830

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Kameraman 6.3 229,157
2012 Dram Kameraman 7.8 63,880
2011 Komedi Kameraman 7.6 41,003

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Kameraman 6.2 367,455

Genç Kurt
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 116,275
2011 Suç Kameraman 6.5 4,725
2011 Dram Kameraman 7.9 107,716
2009 Komedi Kameraman 8.1 133,248
2009 Komedi Kameraman 6.8 126,106
2008 Komedi Kameraman 6.1 40,548
2007 Dram Kameraman 8.6 182,520
2006 Suç Kameraman 8.7 602,178
2005 Komedi Kameraman 7.9 130,356
- Komedi Kameraman    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019