Giriş Kayıt
Agnieszka Bedkowska

Agnieszka Bedkowska


Yapımcı

Agnieszka Bedkowska, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Yapımcı 6.6 297
2018 Yapımcı 4.7 16
2017 Gerilim Yapımcı 5.0 38
2015 Komedi Yapımcı 5.6 129
2013 Yapımcı 7.4 59

Linç
2010 Dram Yapımcı 6.5 653
1953 Dram Yapımcı 8.9 15
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019