Giriş Kayıt
April Jeanette

April Jeanette (31)


Oyuncu

April Jeanette Mendez, 19 Mart 1987 doğumlu oyuncu.

WWF SmackDown! (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: April Jeanette Mendez
Doğum Tarihi: 19 Mart 1987
Diğer Bir İsmi: A.J.
Takma İsmi: AJ. Lee
Burcu: Balık
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,159
2014 Spor Oyuncu 6.5 322
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 2,231
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 660
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 102
2013 Aksiyon Oyuncu 5.9 86
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 117
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 670
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 525
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,730
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,170
- Korku Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018