Giriş Kayıt
April Jeanette

April Jeanette (31)


Oyuncu

April Jeanette Mendez, 19 Mart 1987 doğumlu oyuncu.

WWF SmackDown! (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: April Jeanette Mendez
Doğum Tarihi: 19 Mart 1987
Diğer Bir İsmi: A.J.
Takma İsmi: AJ. Lee
Burcu: Balık
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,142
2014 Spor Oyuncu 6.5 308
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 2,191
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 617
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 100
2013 Aksiyon Oyuncu 5.9 85
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 116
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 652
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 489
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,679
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,115
- Korku Oyuncu    
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018