Giriş Kayıt
April Jeanette

April Jeanette (31)


Oyuncu

April Jeanette Mendez, 19 Mart 1987 doğumlu oyuncu.

WWF SmackDown! (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: April Jeanette Mendez
Doğum Tarihi: 19 Mart 1987
Diğer Bir İsmi: A.J.
Takma İsmi: AJ. Lee
Burcu: Balık
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,097
2014 Spor Oyuncu 6.3 101
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 1,998
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 617
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 93
2013 Aksiyon Oyuncu 5.9 78
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 110
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 618
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 489
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,293
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,046
Film Altyazıları
Upgrade (9,882) Deadpool 2 (6,974) Tag (4,397) Avengers: Infinity War (3,793) Skyscraper (3,380) Adrift (2,727) The Endless (1,935) Down a Dark Hall (1,782) Ah-ga-ssi (903) Bad Samaritan (750)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,979) La casa de papel (2,426) The 100 (2,096) Better Call Saul (1,618) Sharp Objects (1,483) Yellowstone (1,411) Suits (1,260) Vikings (1,253) Preacher (1,244) Westworld (1,167)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018