Giriş Kayıt
Heather McIntosh

Heather McIntosh


Müzisyen, Müzisyen

Heather McIntosh, müzisyen, müzisyen.

Savunma Sanatı (2019), İtaat (2012), Z for Zachariah (2015), Honeymoon (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Müzik 6.8 777
2022 Belgesel Müzik 7.0 18
2021 Komedi Müzik 5.4 737
2021 Belgesel Müzik 7.8 98
2020 Suç Müzik 5.1 701

Savunma Sanatı
2019 Komedi Müzik 6.6 38,482
2019 Dram Müzik 6.2 1,818
2018 Belgesel Müzik 7.1 622
2018 Gerilim Müzik 6.5 854

6 Balon
2018 Dram Müzik 5.9 4,296
2018 Komedi Müzik 4.0 760

Prenses Cyd
2017 Dram Müzik 6.7 4,157
2017 Dram Müzik 6.3 990
2017 Komedi Müzik
Müzik
6.1 6,175
2017 Dram Müzik 4.6 565
2017 Suç Müzik 6.5 71
2016 Dram Müzik 5.6 1,422
2016 Komedi Müzik 5.9 751
2015 Komedi Müzik 5.8 3,063
2015 Dram Müzik 6.0 31,472
2015 Dram Müzik 6.1 3,189
2014 Belgesel Müzik 9.0 42
2014 Komedi Müzik
Müzik
6.2 2,656
2014 Belgesel Müzik 7.6 241
2014 Korku Müzik 5.7 26,333
2014 Komedi Müzik 6.7 10,055
2013 Komedi Müzik
Müzik
4.8 1,035
2013 Dram Müzik 6.3 44

Siyah Kaya
2012 Korku Müzik 4.8 9,381

İtaat
2012 Suç Müzik
Müzik
6.4 35,525
2011 Dram Müzik 6.1 1,012
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023