Giriş Kayıt
Nafessa Williams

Nafessa Williams (33)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Nafessa Williams, 04 Aralık 1989 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Black Lightning (2018), Black and Blue (2019), True to the Game (2017), (2015) Brotherly Love (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Aralık 1989
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.64 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 33 Biyografi Oyuncu    
2021 32 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
   
2019 30 Aksiyon Oyuncu 6.4 24,257
2018 Aksiyon Oyuncu 6.1 25,755
2017 28 Dram Oyuncu 5.2 833
2017 Dram Oyuncu 5.7 495

İkiz Tepeler
2017 Suç Oyuncu 8.5 68,060

Yakıcı Kumlar
2017 28 Dram Oyuncu 6.0 2,908
2015 26 Biyografi Oyuncu 5.0 1,928
2015 26 Dram Oyuncu 6.5 1,939
2015 Dram Oyuncu 8.0 12,266
2011 22 Dram Oyuncu 4.9 389
2005 Komedi Oyuncu 6.4 2,419

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.4 7,819
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,473
1952 News Oyuncu 4.6 2,214
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022