Giriş Kayıt
Alan Cappelli Goetz

Alan Cappelli Goetz


Oyuncu

Alan Cappelli Goetz, oyuncu.

Ben-Hur (2016) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan Cappelli
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 6.6 42
2018 Korku Oyuncu 2.3 240
2018 Biyografi Oyuncu 8.2 683
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 37,018
2016 Komedi Oyuncu 4.7 58,908
2015 Dram Oyuncu 7.2 3,807
2015 Biyografi Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 5.4 1,354
2012 Komedi Oyuncu 6.7 1,099
2011 Dram Oyuncu 6.1 102
2005 Komedi Oyuncu 6.5 65
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019