Giriş Kayıt
Synnøve Macody Lund

Synnøve Macody Lund


Oyuncu

Synnøve Macody Lund, oyuncu.

Kafa Avcıları (2011), Testere X (2023), Bloodride (2020), Askeladden - I Dovregubbens hall (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

9.6 (15 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Testere X
2023 Korku Oyuncu 6.9 31,966
2023 Dram Oyuncu    
2020 Korku Oyuncu 6.4 4,352
2020 Dram Oyuncu 7.4 49,124

Örümcek Ağındaki Kız
2018 Aksiyon Oyuncu 6.1 51,343
2018 Gerilim Oyuncu 6.2 204
2017 Suç Oyuncu 4.7 1,860
2017 Macera Oyuncu 6.2 4,219
2015 Suç Oyuncu 7.4 4,684

Kafa Avcıları
2011 Suç Oyuncu 7.5 106,500
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024