Giriş Kayıt
Sam Baixauli

Sam Baixauli


Editör, Kameraman, Yapımcı, Senarist

Sam Baixauli, editör, kameraman, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 7.9 7,190
2016 Korku Editör 4.2 84
2014 Korku Editör 4.9 244

İyi Günler Ramon
2013 Dram Editör 7.7 2,181
2013 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.3 7
2011 Suç Kameraman 6.8 50
Film Altyazıları
Upgrade (8,898) Deadpool 2 (5,615) Tag (3,979) Avengers: Infinity War (3,050) Skyscraper (2,921) Adrift (2,344) The Endless (1,811) Down a Dark Hall (1,313) Ah-ga-ssi (714) Bad Samaritan (637)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,550) La casa de papel (1,934) The 100 (1,747) Better Call Saul (1,412) Yellowstone (1,306) Suits (1,035) Vikings (989) Friends (981) Westworld (939) Black Mirror (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018