Giriş Kayıt
Sam Baixauli

Sam Baixauli


Editör, Kameraman, Yapımcı, Senarist

Sam Baixauli, editör, kameraman, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 7.9 8,977
2016 Korku Editör 3.9 152
2014 Korku Editör 4.9 290

İyi Günler Ramon
2013 Dram Editör 7.6 2,560
2013 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.3 7
2011 Suç Kameraman 6.5 56
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019