Giriş Kayıt
Sam Baixauli

Sam Baixauli


Editör, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Sam Baixauli, editör, yapımcı, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 7.9 7,991
2016 Korku Editör 3.9 148
2014 Korku Editör 4.9 285

İyi Günler Ramon
2013 Dram Editör 7.6 2,536
2013 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.3 7
2011 Suç Kameraman 6.5 56
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018