Giriş Kayıt
Nagineedu

Nagineedu


Oyuncu

Nagineedu, oyuncu.

Maryada Ramanna (2010), Ishq (2012), Dynamite (2015), Shourya (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aile Oyuncu 6.7 87
2018 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,926
2016 Komedi Oyuncu 5.4 28
2016 Romantik Oyuncu 8.5 676
2016 Oyuncu 5.4 38
2015 Aksiyon Oyuncu 5.4 248
2015 Aksiyon Oyuncu 7.9 742
2015 Aksiyon Oyuncu 8.5 13,537
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 981
2013 Komedi Oyuncu 7.8 1,179
2013 Dram Oyuncu 5.2 1,630
2013 Dram Oyuncu 6.1 58
2013 Dram Oyuncu 4.7 322
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,211
2012 Dram Oyuncu 4.5 178
2012 Romantik Oyuncu 6.2 540
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,241
2012 Romantik Oyuncu 7.3 1,375
2011 Dram Oyuncu 7.0 842
2011 Dram Oyuncu 7.7 2,252
2011 Komedi Oyuncu 6.1 146
2011 Aksiyon Oyuncu 5.0 383
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 2,122
2010 Dram Oyuncu 8.2 5,623
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,899) Into the Badlands (2,772) The Flash (1,993) American Gods (1,846) Arrow (1,501) Vikings (1,374) Supernatural (1,269) This Is Us (1,148) Star Trek: Discovery (945) The Big Bang Theory (930)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019