Giriş Kayıt
Amye Gousset

Amye Gousset


Oyuncu

Amye Gousset, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (37)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.7 646
2015 Dram Oyuncu 5.6 134
2014 Korku Oyuncu 4.7 1,751

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Oyuncu 5.8 32,915

Duyguların Rengi
2011 Dram Çeşitli 8.1 377,295
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,287) Shameless (2,031) Fear the Walking Dead (1,713) Suits (1,483) Castle Rock (1,366) La Casa de Papel (1,235) Bodyguard (1,224) Mayans M.C. (1,083) The 100 (1,052) Vikings (826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018