Giriş Kayıt
Darshan Singh Grewal

Darshan Singh Grewal


Yapımcı, Oyuncu

Darshan Singh Grewal, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Yapımcı 7.5 1,530
2012 Komedi Yapımcı 7.6 2,047
2011 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.4 97
2011 Suç Yapımcı 7.2 321
2010 Aksiyon Yapımcı 7.2 65
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (453,468) American Gods (3,407) Into the Badlands (2,338) Gotham (2,170) Supernatural (2,131) The Big Bang Theory (2,039) Vikings (1,891) Arrow (1,332) The Blacklist (1,247) This Is Us (1,216)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019