Giriş Kayıt
Jeanne Taylor

Jeanne Taylor


Oyuncu

Jeanne Taylor, oyuncu.

The Middle (2009) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 2.4 24
2012 Komedi Oyuncu 7.7 1,848
2012 Dram Oyuncu 6.5 542
2011 Aksiyon Oyuncu 3.7 144
2009 Komedi Oyuncu 7.5 41,255
2008 Dram Oyuncu 6.9 3,075
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,368
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,091) Game of Thrones (11,887) The 100 (3,435) Black Mirror (2,242) Warrior (2,178) Big Little Lies (1,680) Vikings (1,297) The Big Bang Theory (1,270) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,193) Jessica Jones (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019