Giriş Kayıt
Steven Caple Jr.

Steven Caple Jr.


Yönetmen, Senarist

Steven Caple Jr., yönetmen, senarist.

The Land (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 7.7 28,669
2018 Komedi Yönetmen 6.4 2,296
2016 Dram Senarist
Yönetmen
6.4 1,465
2014 Kısa Metraj Yönetmen 6.9 50
2011 Dram Çeşitli 6.2 178
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,734) A Star Is Born (5,000) Bohemian Rhapsody (2,843) Keepers (2,528) Suspiria (2,182) Museo (1,728) Ashes in the Snow (1,427) Revenger (1,172) First Man (1,133) Venom (1,081)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,589) Vikings (5,500) The Flash (1,973) Luther (1,839) The Blacklist (1,402) The Big Bang Theory (1,395) Black Mirror (1,308) Friends (1,098) Peaky Blinders (1,088) La casa de papel (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019