Giriş Kayıt
Singampuli

Singampuli


Oyuncu

Singampuli, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Oyuncu 5.5 80
2017 Aksiyon Oyuncu 1.8 135
2016 Komedi Oyuncu 4.2 73
2016 Korku Oyuncu 2.7 89
2016 Aksiyon Oyuncu 4.7 10
2015 Komedi Oyuncu 5.7 94
2015 Dram Oyuncu 6.9 56
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 70
2014 Komedi Oyuncu 3.8 125
2014 Dram Oyuncu 6.5 40
2014 Dram Oyuncu 7.7 1,040
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 359
2013 Oyuncu 5.5 1,300
2012 Komedi Oyuncu 5.4 94
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 324
2009 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,563
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (44,286) Supernatural (3,923) Star Trek: Discovery (2,842) The Big Bang Theory (2,303) The Flash (1,822) Vikings (1,468) This Is Us (1,285) Into the Badlands (1,087) American Gods (1,008) Arrow (977)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019