Giriş Kayıt
Cindy Teperman

Cindy Teperman


Yapımcı

Cindy Teperman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Yapımcı    
2018 Suç Yapımcı 5.5 1,893
2018 Komedi Yapımcı 6.9 412
2017 Aksiyon Yapımcı 4.5 191
2017 Komedi Yapımcı 6.4 397
2016 Biyografi Yapımcı 7.2 594
2014 Dram Yapımcı 6.5 302
2013 Dram Yapımcı 5.2 223
2010 Komedi Yapımcı 6.4 142
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018