Giriş Kayıt
Claudiu Maier

Claudiu Maier


Oyuncu

Claudiu Maier, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Notları
2016 Dram Oyuncu 6.4 1,001
2015 Dram Oyuncu 6.8 57
2012 Komedi Oyuncu 6.5 283
2012 Komedi Oyuncu 8.4 1,642
2010 Aksiyon Oyuncu 7.8 733
2009 Dram Oyuncu 6.9 53

Altın Çağdan Öyküler
2009 Komedi Oyuncu 7.8 4,557
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019