Giriş Kayıt
Nicholas Kramer

Nicholas Kramer


Kameraman, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Nicholas Kramer, kameraman, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2016 Komedi Kameraman 6.2 88
2016 Dram Kameraman 5.9 368
2016 Dram Kameraman 8.4 5
2015 Komedi Kameraman 8.5 4,136
2015 Komedi Kameraman 3.5 259
2015 Komedi Sesler
Kameraman
3.6 508
2015 Aksiyon Çeşitli 5.6 955
2014 Dram Kameraman    
2014 Komedi Kameraman 7.9 54
2014 Dram Kameraman 5.8 84
2013 Korku Kameraman 3.5 384
2013 Dram Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
6.0 78
2012 Kısa Metraj Kameraman 7.5 64

Dev Yaratıklar 3
2011 Aksiyon Çeşitli    
Film Altyazıları
Upgrade (8,820) Deadpool 2 (5,548) Tag (3,953) Avengers: Infinity War (3,002) Skyscraper (2,903) Adrift (2,331) The Endless (1,804) Down a Dark Hall (1,296) Ah-ga-ssi (705) Bad Samaritan (627)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,513) La casa de papel (1,868) The 100 (1,706) Better Call Saul (1,386) Yellowstone (1,288) Suits (1,016) Vikings (958) Friends (950) Westworld (916) Black Mirror (911)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018