Giriş Kayıt
Nicholas Kramer

Nicholas Kramer


Kameraman, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Nicholas Kramer, kameraman, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 8.5 69
2016 Komedi Kameraman 5.4 461
2016 Dram Kameraman 5.5 503
2016 Dram Kameraman 6.2 102
2015 Komedi Kameraman 8.3 4,881
2015 Komedi Kameraman 3.6 297
2015 Komedi Sesler
Kameraman
3.5 620
2015 Aksiyon Çeşitli 5.7 1,124
2014 Dram Kameraman 5.0 315
2014 Komedi Kameraman 6.4 114
2014 Dram Kameraman 4.9 113
2013 Korku Kameraman 3.5 404
2013 Dram Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
6.0 86
2012 Kısa Metraj Kameraman 7.5 79

Dev Yaratıklar 3
2011 Aksiyon Çeşitli 3.0 3,052
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019