Giriş Kayıt
Andrea Romansky

Andrea Romansky


Kameraman

Andrea Romansky, kameraman.

Five Dances (2013), Split (2016), (2015) Experimenter (2015), (2014) Aşk Başkadır (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 2.9 557
2016 Aksiyon Kameraman 6.8 27
2016 Komedi Kameraman 7.4 12
2015 Dram Kameraman 8.5 17
2015 Dram Kameraman 6.2 3,835
2015 Dram Kameraman 6.1 4,640
2015 Biyografi Kameraman 6.6 16,111
2014 Dram Kameraman 4.8 666
2014 Kısa Metraj Kameraman 7.8 292
2014 Kısa Metraj Kameraman    
2014 Dram Kameraman 8.1 25

Aşk Başkadır
2014 Dram Kameraman 6.7 11,478
2013 Komedi Kameraman 6.1 471
2013 Dram Kameraman 7.2 2,322
2012 Suç Kameraman 4.5 71
2012 Kısa Metraj Kameraman    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019