Giriş Kayıt
Chloe Pirrie

Chloe Pirrie (31)


Oyuncu

Chloe Pirrie, 25 Ağustos 1987 Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Stutterer (2015), To Walk Invisible: The Bronte Sisters (2016), Çizmeli Kedi (2015), Shell (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1987
Doğum Yeri: Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
Boyu: 1.74 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Fantastik Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 7.8 1,549
2018 Aksiyon Oyuncu 3.8 10,122
2016 Dram Oyuncu 7.4 1,902
2016 Dram Oyuncu 7.8 599
2016 Dram Oyuncu 8.2 17,600
2016 Dram Oyuncu 7.5 2,859

Çizmeli Kedi
2015 28 Komedi Oyuncu 7.0 1,344

Gençlik
2015 28 Dram Oyuncu 7.3 64,485
2015 28 Dram Oyuncu 7.7 7,001
2015 28 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 2,252
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,942
2014 Dram Oyuncu 7.8 2,642
2014 27 Dram Oyuncu 7.2 75
2012 25 Dram Oyuncu 6.4 1,361
2011 Dram Oyuncu 8.9 328,225
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019