Giriş Kayıt
Brandon Bonfiglio

Brandon Bonfiglio


Yapımcı

Brandon Bonfiglio, yapımcı.

50 Bin Dolar Ve Eskort Kız: Bir Aşk Hikayesi (2014), Poolboy: Drowning Out the Fury (2011), FDR: American Badass! (2012), Skrillex ve Rick Ross: Mor Lamborghini (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Skrillex ve Rick Ross: Mor Lamborghini
2016 Kısa Metraj Yapımcı 6.7 721
2014 Kısa Metraj Yapımcı 7.6 157
2014 Kısa Metraj Yapımcı 4.2 301

50 Bin Dolar Ve Eskort Kız: Bir Aşk Hikayesi
2014 Dram Yapımcı 7.0 1,944
2012 Aksiyon Yapımcı 5.4 1,699
2011 Komedi Yapımcı 5.1 1,932
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018