Giriş Kayıt
Danny Potts

Danny Potts


Yapımcı

Danny Potts, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yapımcı 4.4 1,142
2016 Komedi Yapımcı 4.3 202
2015 Korku Çeşitli 5.4 1,750
2014 Gerilim Yapımcı 5.8 2,637
2012 Gerilim Yapımcı 5.5 1,379
2011 Dram Yapımcı 5.5 269
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (43,696) Supernatural (3,899) Star Trek: Discovery (2,824) The Big Bang Theory (2,281) The Flash (1,812) Vikings (1,419) This Is Us (1,275) Into the Badlands (1,083) American Gods (989) Arrow (972)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019