Giriş Kayıt
Tom Lane

Tom Lane


Kameraman

Tom Lane, kameraman.

Mr Selfridge (2013), The Go-Between (2015), (2014) Altar (2014), (2017) Hampstead (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 Aksiyon Kameraman 7.0 203,945

Avcı'nın İntikamı
2017 Aksiyon Kameraman 5.5 6,025
2017 Komedi Kameraman 5.9 2,797

Çin Seddi
2016 Aksiyon Kameraman 6.0 107,808

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Kameraman 6.5 58,541
2015 Dram Kameraman 6.9 965
2015 Korku Kameraman 5.4 2,000
2015 Dram Kameraman 8.4 20,000
2014 Korku Kameraman 5.6 5,438
2014 Komedi Kameraman 6.2 2,575
2013 Komedi Kameraman 7.0 840
2013 Komedi Kameraman 7.6 42
2013 Dram Kameraman 7.7 12,755
2012 Komedi Kameraman 5.4 2,328
2012 Suç Kameraman 8.6 15,808
2012 Kısa Metraj Kameraman 7.6 70
- Aksiyon Kameraman    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019