Giriş Kayıt
Alicia Baena

Alicia Baena


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Alicia Baena, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bataklık
2014 Suç Çeşitli 7.3 26,194
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 460
2012 Komedi Çeşitli 5.2 43
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 4,973
2011 Yapımcı
Çeşitli
6.3 40
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019