Giriş Kayıt
Kazutaka Iida

Kazutaka Iida


Yapımcı

Kazutaka Iida, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Yapımcı 5.9 24
2016 Dram Yapımcı 7.7 73
2015 Dram Yapımcı 8.7 179
2013 Dram Yapımcı 8.5 856
2010 Dram Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,581) Into the Badlands (2,804) The Flash (2,055) American Gods (1,882) Supernatural (1,559) Arrow (1,541) Vikings (1,462) Star Trek: Discovery (1,266) This Is Us (1,165) The Big Bang Theory (1,016)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019