Giriş Kayıt
Rami Elias

Rami Elias


Kameraman

Rami Elias, kameraman.

(2013) Çılgın Haber Ekibi (2013), (2013) Last Vegas (2013), (2014) Salak ile Avanak Geri Dönüyor (2014), (2016) Kötü Komşular 2 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 16,512
2016 Dram Kameraman 7.3 2,816

Kötü Komşular 2
2016 Komedi Kameraman 5.7 98,937

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Kameraman 6.3 70,485
2015 Gizem Kameraman 6.4 47,795

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 329,476
2015 Suç Kameraman 7.2 2,314

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Kameraman 7.0 40,300

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Kameraman 5.6 115,960
2014 Dram Kameraman 7.3 3,719

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Kameraman 6.3 153,082
2013 Komedi Kameraman 6.6 119,883
2013 Biyografi Kameraman 7.5 76,119
2013 Dram Kameraman 8.4 21,491

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Kameraman 3.5 58,790
2011 Dram Kameraman 7.0 6,766
2009 Komedi Kameraman 7.4 16,782
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019