Giriş Kayıt
Kasey Emas

Kasey Emas


Oyuncu, Kameraman, Kostümcü

Kasey Amanda Emas, oyuncu, kameraman, kostümcü.

Gerçek İsmi: Kasey Amanda Emas
Diğer Bir İsmi: Kasey Amanda
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 179,066
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 444,994

Göçebe
2013 Macera Çeşitli 5.9 104,182

Gölge İnsanlar
2013 Gerilim Oyuncu 5.4 2,832

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Çeşitli 6.2 78,704

Bitik Şehir
2013 Suç Oyuncu 6.2 70,844

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 Aksiyon Çeşitli 6.0 9,812

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Oyuncu 5.7 44,187

Çok Gizli
2012 Aksiyon Oyuncu 5.0 17,646
2012 Komedi Oyuncu 5.2 4,131

Kampanya
2012 Komedi Oyuncu 6.1 117,455

Geri Dönüş
2012 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,955

Yabancı
2012 Aksiyon Kameraman 5.5 5,413

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Oyuncu 5.8 223,114

Ejder Göz
2012 Aksiyon Oyuncu 4.5 5,246

Şeytanla Randevu
2012 Suç Çeşitli 5.3 11,128

Tehlikeli Uçuş
2012 Aksiyon Oyuncu 3.9 3,472
2012 Komedi Kostüm Bölümü 4.8 52

Çifte Soygun
2011 Komedi Oyuncu 6.4 30,053
2011 Aksiyon Çeşitli 3.4 739
2011 Komedi Çeşitli 6.5 5,892

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Oyuncu 4.9 204,601
2011 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
4.8 11,102
2011 Dram Oyuncu 5.6 641
2011 Korku Oyuncu 3.9 2,080
2011 Korku Oyuncu 5.7 5,806
2011 Suç Çeşitli 7.3 14,049
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019