Giriş Kayıt
Cosondra Sjostrom

Cosondra Sjostrom


Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Cosondra Sjostrom, oyuncu, kostüm tasarımcısı.

"ASS Apartment Sketch Show" (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cosondra Coso
Takma İsmi: Coso
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.6 548
2016 Komedi Oyuncu 5.0 288
2016 Aile Oyuncu 7.1 195
2014 Dram Oyuncu 5.7 169
2013 Korku Oyuncu 2.7 342
2012 Komedi Oyuncu 6.7 401
2012 Komedi Oyuncu 5.1 614

Dev Arılar
2012 Bilim-Kurgu Kostüm Tasarımcısı
Oyuncu
3.1 884
2012 Gerilim Oyuncu 4.8 330

Şirinler
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 77,059
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (438,712) American Gods (3,265) Gotham (2,075) Into the Badlands (2,054) Supernatural (2,040) The Big Bang Theory (1,928) Vikings (1,700) This Is Us (1,118) The Blacklist (1,102) Arrow (1,073)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019