Giriş Kayıt
Juliana Harkavy

Juliana Harkavy


Oyuncu

Juliana Harkavy, oyuncu.

Son Vardiya (2014), To Write Love on Her Arms (2012), (2012) Ok (2012), (2011) Dostluğun Gücü (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.73 m
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Oyuncu 5.7 468
2016 Gerilim Oyuncu 4.6 194
2015 Dram Oyuncu 5.2 318

Yunus Masalı 2
2014 Dram Oyuncu 6.4 7,448
2014 Komedi Oyuncu 7.0 169

Son Vardiya
2014 Korku Oyuncu 5.8 14,542
2013 Gerilim Oyuncu 5.1 2,270
2013 Komedi Oyuncu 5.3 343

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 375,271
2012 Biyografi Oyuncu 6.6 2,649

Dostluğun Gücü
2011 Dram Oyuncu 6.9 20,519
2011 Komedi Oyuncu 5.8 19

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.3 776,166

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Oyuncu 5.1 58,795

Küçük Prenses
1995 Dram Oyuncu 7.7 29,339
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019