Giriş Kayıt
Lilly Burns

Lilly Burns


Yapımcı

Lilly Burns, yapımcı.

They Came Together (2014), A Very Murray Christmas (2015), Search Party (2016), (2010) Louie (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yapımcı 8.0 35,070
2016 Komedi Yapımcı 7.5 3,769
2015 Komedi Yapımcı 6.9 2,865
2015 Komedi Yapımcı 7.8 13,675
2015 Komedi Yapımcı 5.5 12,766
2014 Komedi Yapımcı 5.5 19,741
2014 Komedi Yapımcı 8.3 22,799
2013 Komedi Yapımcı 6.1 10,922
2011 Komedi Yapımcı 7.9 631
2010 Komedi Yapımcı 8.6 70,133
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (188,104) Supernatural (4,456) Star Trek: Discovery (3,116) The Big Bang Theory (2,584) American Gods (1,645) Vikings (1,575) This Is Us (1,335) The Flash (1,077) Gotham (887) Into the Badlands (887)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019