Giriş Kayıt
Tim Harrold

Tim Harrold (47)


Oyuncu

Tim Harrold, 19 Ağustos 1971 Hayward, California, ABD doğumlu oyuncu.

Delayed Justice (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1971
Doğum Yeri: Hayward, California, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 47 Komedi Oyuncu 4.4 696
2013 42 Aksiyon Oyuncu 2.0 374
2012 41 Aksiyon Oyuncu 4.1 335

Kayıp
2012 41 Dram Oyuncu 5.9 39,515

Kalbimdeki Sesler
2007 36 Biyografi Oyuncu 7.3 5,380
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019