Giriş Kayıt
Vidushi Mehra

Vidushi Mehra


Oyuncu

Vidushi Mehra, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 34,549
2016 Suç Oyuncu 5.8 290
2014 Korku Oyuncu 2.8 118
2014 Dram Oyuncu 4.7 793
2013 Komedi Oyuncu 5.3 612
2011 Dram Oyuncu 6.2 4,249
2011 Suç Oyuncu 7.2 7,494
2010 Komedi Oyuncu 5.0 3,031
Dizi Altyazıları
Shameless (2,484) The Sinner (2,258) Better Call Saul (1,930) A Discovery of Witches (1,538) Bodyguard (1,477) Castle Rock (1,286) La Casa de Papel (1,252) The 100 (1,212) Suits (1,042) Fear the Walking Dead (998)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018