Giriş Kayıt
Raphael Graffe

Raphael Graffe


Kameraman

Raphael Graffe, kameraman.

Boomerang (2015), El Ele (2012), Les anarchistes (2015), (2014) Saint Laurent (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Kameraman 6.7 1,148
2017 Komedi Kameraman 5.9 1,561
2015 Dram Kameraman 6.6 721
2015 Kameraman 5.8 716
2015 Komedi Kameraman 6.4 1,003
2014 Biyografi Kameraman 6.1 4,652

El Ele
2012 Müzikal Kameraman 6.0 555
2012 Tarihi Kameraman 7.1 76
2006 Suç Kameraman 4.1 170
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018