Giriş Kayıt
Raphael Graffe

Raphael Graffe


Kameraman

Raphael Graffe, kameraman.

Boomerang (2015), El Ele (2012), Les anarchistes (2015), (2014) Saint Laurent (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Kameraman 6.7 956
2017 Komedi Kameraman 5.9 1,423
2015 Dram Kameraman 6.6 708
2015 Kameraman 5.8 705
2015 Komedi Kameraman 6.4 984
2014 Biyografi Kameraman 6.1 4,597

El Ele
2012 Müzikal Kameraman 6.0 551
2012 Tarihi Kameraman 7.1 76
2006 Suç Kameraman 4.1 168
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018