Giriş Kayıt
Stephen Kaye

Stephen Kaye


Müzisyen

Stephen Kaye, müzisyen.

Kötü Komşular (2014), Kötü Öğretmen (2011), Uzatmalı Nişanlım (2012), Kaset İşi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steve Kaye
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Müzik 5.9 1,230
2015 Belgesel Müzik 8.0 989

Kaset İşi
2014 Komedi Müzik 5.1 99,841
2014 Komedi Müzik 4.9 44,046

Kötü Komşular
2014 Komedi Müzik 6.3 264,124

Ateşli Aynasızlar
2013 Aksiyon Müzik 6.6 152,745

Yıldız Olmaya Ramak Kala
2013 Belgesel Müzik 7.4 11,242

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Müzik 6.9 12,449

Ben ve Kate
2012 Komedi Müzik 6.6 4,865

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Müzik 6.2 88,028

Ev Adamı
2011 Komedi Müzik 6.5 59,949

Kötü Öğretmen
2011 Komedi Müzik 5.7 180,087

Nedimeler
2011 Komedi Müzik 6.8 248,148

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Müzik 6.4 116,591

Anneme Dokunma!
2010 Komedi Müzik 6.3 32,383

Matrak Adamlar
2009 Komedi Müzik 6.3 108,653
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,479) Supernatural (3,652) Star Trek: Discovery (2,704) The Big Bang Theory (2,042) The Flash (1,751) Vikings (1,293) This Is Us (1,185) Into the Badlands (1,019) Arrow (928) American Gods (897)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019