Giriş Kayıt
Jordan Keslow

Jordan Keslow


Kameraman

Jordan Keslow, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Kameraman 6.4 342,066

Kurye
2012 Aksiyon Kameraman 4.5 4,237
2011 Komedi Kameraman 7.7 40,420

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Kameraman 7.5 140,499
2010 Aksiyon Kameraman 8.6 75,687

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Kameraman 7.8 105,079
Dizi Altyazıları
True Detective (6,970) Shameless (3,354) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,923) Shooter (1,599) Gotham (1,476) The Umbrella Academy (1,109) The Blacklist (1,045) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019