Giriş Kayıt
Erin O'Donnell

Erin O'Donnell


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Erin O'Donnell, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Sanat Bölümü 6.5 107
2017 Dram Sanat Bölümü    
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.5 2,447
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 593
2016 Korku Sanat Yönetmeni 3.7 2,556
2016 Komedi Sanat Bölümü 4.3 293
2016 Kısa Metraj Sanat Bölümü    
2015 Macera Sanat Yönetmeni 5.6 295
2015 Dram Sanat Bölümü 5.6 617
2015 Dram Sanat Yönetmeni 5.8 4,922
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019