Giriş Kayıt
Sébastien Goepfert

Sébastien Goepfert


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Sébastien Goepfert, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çiğ Süt
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 861

Tam Gözlerimi Açarken
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 1,021
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 5.7 48
2014 Kısa Metraj Kameraman 7.4 44

Mavi En Sıcak Renktir
2013 Dram Kameraman 7.8 119,059
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018