Giriş Kayıt
Josh Nasar

Josh Nasar


Oyuncu

Josh Nasar, oyuncu.

"Singled Out" (1995) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 6.5 8
2016 Komedi Oyuncu 6.1 48
2010 Komedi Oyuncu    

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 222,034
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018