Giriş Kayıt
Jiajia Deng

Jiajia Deng (35)


Oyuncu

Jiajia Deng, 17 Mayıs 1983 Neijiang, Sichuan, Çin doğumlu oyuncu.

Feng sheng (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Neijiang, Sichuan, Çin
Diğer Bir İsmi: Jia-jia Deng
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.9 95
2016 33 Oyuncu 5.0 23
2016 33 Suç Oyuncu 5.6 108
2013 30 Dram Oyuncu 7.0 568
2012 29 Aksiyon Oyuncu 3.8 183
2010 27 Aksiyon Oyuncu 5.3 26
2009 26 Komedi Oyuncu 3.6 21
2009 26 Suç Oyuncu 7.4 2,868
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,479) Supernatural (3,652) Star Trek: Discovery (2,704) The Big Bang Theory (2,042) The Flash (1,751) Vikings (1,293) This Is Us (1,185) Into the Badlands (1,019) Arrow (928) American Gods (897)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019