Giriş Kayıt
Rick Peters

Rick Peters


Görsel Efekt, Yapımcı

Richard Peters, görsel efekt, yapımcı.

Stalker (2014), Kingdom (2014), Grown-ish (2018), (2016) The Good Place (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Peters
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Çeşitli    
2018 Komedi Çeşitli 6.4 2,138
2018 Aksiyon Çeşitli 7.0 58,304
2017 Dram Çeşitli 5.8 3,106

Gökyüzünün Ötesinde
2017 Aksiyon Çeşitli 5.3 14,012

Bebek Bakıcısı
2017 Komedi Çeşitli 6.3 41,572
2017 Komedi Çeşitli 6.3 17,363
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 87,343
2017 Suç Görsel Efekt
Yapımcı
Çeşitli
4.2 1,020
2016 Aksiyon Çeşitli 7.6 24,508
2016 Komedi Çeşitli 8.1 44,415

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 162,641

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Çeşitli 6.5 122,567

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 276,906

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 625,196
2014 Dram Çeşitli 7.6 15,855
2014 Dram Çeşitli 8.4 8,902
2012 Suç Çeşitli 6.6 3,998

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 359,053
2007 Korku 6.3 204,633
Dizi Altyazıları
Arrow (3,076) The Flash (2,502) Vikings (2,378) Doctor Who (1,533) Outlander (1,362) Supernatural (951) Titans (916) Supergirl (897) La Casa de Papel (892) The Big Bang Theory (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018