Giriş Kayıt
Rick Peters

Rick Peters


Görsel Efekt, Yapımcı

Richard Peters, görsel efekt, yapımcı.

Stalker (2014), Kingdom (2014), Grown-ish (2018), (2016) The Good Place (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Peters
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Çeşitli    
2018 Komedi Çeşitli 6.5 2,004
2018 Aksiyon Çeşitli 7.0 53,686
2017 Dram Çeşitli 5.8 2,651

Gökyüzünün Ötesinde
2017 Aksiyon Çeşitli 5.3 13,512

Bebek Bakıcısı
2017 Komedi Çeşitli 6.3 39,909
2017 Komedi Çeşitli 6.3 17,010
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 86,256
2017 Suç Görsel Efekt
Yapımcı
Çeşitli
4.2 1,003
2016 Aksiyon Çeşitli 7.6 23,823
2016 Komedi Çeşitli 8.1 38,476

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 161,721

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Çeşitli 6.5 121,180

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 275,632

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 619,133
2014 Dram Çeşitli 7.6 15,801
2014 Dram Çeşitli 8.4 8,841
2012 Suç Çeşitli 6.6 3,981

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 357,700
2007 Korku 6.3 203,583
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,141) Daredevil (3,055) Shameless (2,481) The Flash (2,190) Better Call Saul (2,093) The Big Bang Theory (1,837) Arrow (1,684) La Casa de Papel (1,131) Manifest (1,034) Black Mirror (892)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018