Giriş Kayıt
Rick Peters

Rick Peters


Görsel Efekt, Yapımcı

Richard Peters, görsel efekt, yapımcı.

Stalker (2014), Kingdom (2014), Grown-ish (2018), (2016) The Good Place (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Peters
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli 6.3 848
2018 Aksiyon Çeşitli 7.0 44,873
2018 Biyografi Çeşitli    
2017 Dram Çeşitli 5.7 1,577

Gökyüzünün Ötesinde
2017 Aksiyon Çeşitli 5.3 12,730

Bebek Bakıcısı
2017 Komedi Çeşitli 6.3 37,646
2017 Komedi Çeşitli 6.3 16,469
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 84,849
2017 Suç Görsel Efekt
Yapımcı
Çeşitli
4.2 945
2016 Aksiyon Çeşitli 7.6 22,107
2016 Komedi Çeşitli 8.1 32,943

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 160,582

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Çeşitli 6.5 118,921

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 274,079

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 611,884
2014 Dram Çeşitli 7.6 15,735
2014 Dram Çeşitli 8.4 8,745
2012 Suç Çeşitli 6.5 3,750

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 356,058
2007 Korku 6.3 202,379
Film Altyazıları
Upgrade (9,058) Deadpool 2 (5,810) Tag (4,056) Avengers: Infinity War (3,169) Skyscraper (2,971) Adrift (2,406) The Endless (1,832) Down a Dark Hall (1,391) Ah-ga-ssi (755) Bad Samaritan (653)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,638) La casa de papel (1,976) The 100 (1,792) Better Call Saul (1,435) Yellowstone (1,331) Suits (1,054) Vikings (1,027) Friends (992) Westworld (965) Black Mirror (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018