Giriş Kayıt
Rick Peters

Rick Peters


Görsel Efekt, Yapımcı

Richard Peters, görsel efekt, yapımcı.

Stalker (2014), Kingdom (2014), Grown-ish (2018), (2016) The Good Place (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Peters
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli 6.3 848
2018 Aksiyon Çeşitli 7.0 44,873
2018 Biyografi Çeşitli    
2017 Dram Çeşitli 5.7 1,549

Gökyüzünün Ötesinde
2017 Aksiyon Çeşitli 5.3 12,626

Bebek Bakıcısı
2017 Komedi Çeşitli 6.3 37,377
2017 Komedi Çeşitli 6.3 16,393
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 84,658
2017 Suç Görsel Efekt
Yapımcı
Çeşitli
4.2 945
2016 Aksiyon Çeşitli 7.6 21,896
2016 Komedi Çeşitli 8.1 32,594

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 160,425

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Çeşitli 6.5 118,729

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 273,891

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 611,036
2014 Dram Çeşitli 7.6 15,723
2014 Dram Çeşitli 8.4 8,729
2012 Suç Çeşitli 6.5 3,750

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 355,872
2007 Korku 6.3 202,278
Dizi Altyazıları
The 100 (2,691) Castle Rock (2,181) La casa de papel (1,790) Vikings (961) The Sinner (946) Better Call Saul (882) Westworld (818) Friends (791) Black Mirror (762) Supernatural (718)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018